Muut vuokratavarat

Lapsis vuokraa tens-laitetta, kotidoppleria, jumppapalloa, gua sha -kampaa ja rintapumppua. Vuokratessasi saat halutessasi myös opastuksen laitteen käyttöön.

Vuokra-asioissa ota yhteyttä lapsis.ry@gmail.com tai laita viestiä Facebookissa. Vuokratavarat ovat lainaamonhoitaja Kaisan kotona Ulvilassa, josta tavarat voi noutaa tai palauttaa erikseen sovittuina ajankohtina.

TENS

Tens on paristokäyttöinen laite, jonka avulla voidaan lievittää synnytykseen liittyviä kipuja. Synnyttäjän selkään laitetaan elektrodilappuja, joiden kautta tens lähettää sähköimpulsseja kehoon. Sähköimpulssit vaikuttavat niihin hermoihin, jotka viestivät aivoille kivusta sekä auttavat lisäämään endorfiineja. Synnyttäjä voi itse säädellä impulssien voimakkuutta. Tens on lääkkeetöntä kivunlievitystä, jonka käytöstä ei ole todettu aiheutuvan minkäänlaisia sivuvaikutuksia äidille tai vauvalle. (Lähde: aktiivinensynnytys.fi)

Jäsenille 30€ ja ei-jäsenille 45€. Laitteen saa vuokralle kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja sitä saa pitää synnytykseen asti, jonka jälkeen laite palautetaan Lapsikselle mahdollisimman pian. Suositeltu vuokra-aika maksimissaan neljä viikkoa. Tarvittaessa vuokra-ajasta voidaan sopia yksilöllisesti.

KOTIDOPPLER

UnbornHeart Fetal Doppler on tarkoitettu sikiön sydänäänien kuunteluun.

Sikiön sydänäänien kuuntelulaitteella voit alkaa seurata sikiön sydänääniä viikosta 12 eteenpäin. Voit mitata sikiön sydämen lyöntinopeuden ja nähdä sen kuvattuna älypuhelimesi ruudulla. Voit nauhoittaa sydänääniä ja kuunnella niitä myöhemmin uudelleen.

Tarkemmat ohjeet laitteen mukana.

Jäsenille 6€/kk tai 10€/2kk ja ei-jäsenille 8€/kk tai 15€/2kk.

JUMPPAPALLO

Jumppapallo raskauden aikana käytettäväksi.

Jäsenille 6€/kk tai 10€/2kk ja ei-jäsenille 8€/kk tai 15€/2kk.

GUA SHA -KAMPA

Gua sha -kampa raskauden ja synnytyksen aikana käytettäväksi.

Jäsenille 4€/kk ja ei-jäsenille 6€/kk.

RINTAPUMPPU

Lansinoh manuaalinen rintapumppu.

Jäsenille 6€/kk tai 10€/2kk ja ei-jäsenille 8€/kk tai 15€/2kk.