Kahvilat ja ryhmät

Lapsis järjestää säännöllisesti avoimia perhekahviloita ja vertaistukiryhmiä. Toimintaa vetävät vertaistuellisesti jäseniämme olevat äidit ja isät, joten jokainen kahvila ja ryhmä on omanlaisensa, vetäjänsä näköistä toimintaa.

Kahviloitamme ja tapahtumiamme pystyt seuraamaan helposti myös Lapsiksen Facebook-sivujen viikkokalenterista. Myös mahdollisia aikataulumuutoksia seuraat helpoiten Facebookissa. Pääsääntöisesti kahvilat lomailevat arkipyhinä.

Kuka voi tulla kahvilaan?

Kahvilamme ovat kaikille avoimia, vaikkapa juuri sinulle! Sinun ei siis tarvitse olla Lapsiksen jäsen tai tuntea ketään entuudestaan. Kahviloihin ei tarvitse myöskään ilmoittautua etukäteen, vaan riittää, että saavut paikalle. Voit tulla paikalle kahvilan aukioloaikaan silloin kun itsellesi sopii, mutta huomaathan, että joissain kahviloissa saattaa olla alussa esittäytymis- tai kuulumiskierros.

Suurimpaan osaan kahviloista ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, mutta Vauvakahvilaan ja Taaperokahvilaan toivotaan, että mukana olevat lapset kuuluisivat kahvilan kohderyhmään. Taaperokahvilaan voi ottaa myös pikkusisaruksen mukaan, mutta ei mielellään isompia sisaruksia.

Aikuisille suunnatut keskusteluillat (esim. Aktiivinen Synnytys ry:n keskusteluillat) ja infot ovat tilaisuuksia, joissa pyritään säilyttämään rauha keskusteluille. Vauvat ovat aina tervetulleita mukaan, mutta toivomme että isommat lapset jäävät kotiin, jotta keskusteluillat saadaan rauhoitettua aikuisten keskustelulle.

Millainen toiminta sinua kiinnostaisi? Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja aktiivista porukkaa mukaan toimintaamme. Toimintamme on juuri vetäjiensä näköistä, yhdistyksemme arvoja kunnioittaen tietenkin. (Ota yhteyttä: lapsis.ry@gmail.com)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan toimintaamme!